SAMKON, Necattin Demirtaş'ı Samsun Günlerine Davet Etti - Son Dakika
Yerel

SAMKON, Necattin Demirtaş'ı Samsun Günlerine Davet Etti

SAMKON, Necattin Demirtaş\'ı Samsun Günlerine Davet Etti

SAMKON Başkan Vekili Müslüm Çamuroğlu ve beraberindeki heyet, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı Samsun Tanıtım Günlerine davet etti.

07.02.2014 18:24  Güncelleme: 18:46

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkan Vekili Müslüm Çamuroğlu ve beraberindeki heyet, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek Feshane'de 7.si yapılacak "Samsun Tanıtım Günleri"ne davet etti.

İstanbul Feshane'de 13-16 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Samsun Günleri hakkında bilgi veren Çamuroğlu, " Mustafa Ceceli, İsmail Türüt, Kuvars'ın konserlerinin yanı sıra yöresel sanatçıların zenginleştirdiği Samsunlu Fehmi, Şeyda Karadeniz, Sibel Yıldırım, Hüseyin Şimşek, Sibel Yıldırım, Emre Altınok, saz üstadı Rahmi Aydın'ın vereceği bağlama dinletisinin yer alacağı Samsun Günleri'nde akıllarda kalacak bir etkinliğe daha imza atacağız" dedi.

SAMKON'DAN BAŞKAN DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR

"Feshane'de yönetmen Ali Engin'in sinemaya kazandırdığı Dursun Çavuş adlı filmin galası ile İstanbul'da yaşayan Samsunlulara bir ilk yaşatacağız" diyen Çamuroğlu, Samsun'un tanıtılması adına yapılan tüm etkinliklerde katı ve desteğini esirgemeyen Başkan Demirtaş'a yönetim adına teşekkür etti.

"STK'LAR SİYASİ PARTİLERİN ARKA BAHÇELERİ OLMAMALI"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş, "Sivil toplum kuruluşları tüm etkinliklerini halkın yararına düzenlemeli. Siyasi görüşlerin öne çıkmadığı, bir partinin arka bahçesi konumunda olmayan yerel yönetimlerimizle, belediyelerimizle, odalarımızla beraber hep birlikte bu etkinliği daha iyi bir noktaya taşımak için gayret içerisinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. SAMKON'UN ve SADEF'in çalışmalarını ben de yakından takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Ben de programım elverdiği ölçüde sizlerle birlikte olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ'IN SEÇİM ZİYARETLERİ

Öte yandan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sanayi esnafı ziyaretlerini sürdürdü. Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Başkan Demirtaş, "Biz sizler için varız. Bugüne kadar sizlere layık olmak için çalıştık, bundan sonra da Allah nasip ederse sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin, şehrimizin, insanımızın kıymetinizi bilelim diyoruz. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan halkımıza hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi zedelemeden her zaman güzel sözlerle, güzel davranışlarla şehrimizi güzelliklere taşımak için gayret göstereceğiz. Cenabı Allah bizleri, halkımıza karşı mahcup etmesin" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SAMKON, Necattin Demirtaş'ı Samsun Günlerine Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement