Samsun'da Seçim Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Seçim Çalışmaları Başladı

Samsun\'da Seçim Çalışmaları Başladı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarıyla ilgili toplantı düzenlendi.

13.07.2014 18:08

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarıyla ilgili toplantı düzenlendi.

Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında parti binasında düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, şöyle konuştu: "Samsun teşkilatları olarak 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için kullanılacak materyaller, propaganda şekilleri, sahaya inme şekilleri, stratejik planlar ve seçimde dikkat edilmesi gereken konular üzerinde toplantımızı gerçekleştirdik. İl ve İlçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, mahalle ve sandık yönetimlerimizle birlikte saha ve arazide yapacağımız programlar hakkında da görüş alışverişinde bulunduk."

'Millete efendilik yapmaya değil, hizmetkar olmaya geldik' anlayışıyla hareket eden bir partinin mensupları olduklarını hatırlatan Köktaş, şunları söyledi: "Şimdi, aziz milletimiz 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanını ilk kez seçecek. Bu seçimle beraber Türkiye vesayetler döneminden tamamen kurtulacak ve halkın iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanı ile yoluna devam edecek. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi cumhurbaşkanlığı makamına güçlü bir meşruiyet sağlayacak. Bu sayede bu makam asıl anlamını bulacaktır. Hedefimiz Samsun teşkilatları olarak, yerel seçimlerde gösterdiğimiz takım ruhunu, üstün, gayretli ve disiplinli ekip çalışmasını, 10 Ağustos'ta da gösterip Samsun'dan en yüksek oy oranı ile cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda kazanmasını sağlamak olacaktır." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Seçim Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement