Samsun'daki Sahte Döviz Nakletme İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'daki Sahte Döviz Nakletme İddiası

Samsun\'daki Sahte Döviz Nakletme İddiası
10.12.2012 16:20  Güncelleme: 16:16

İlkadım ilçesinde bir otomobilde bin 4 adet sahte 100 Dolarlık banknotla yakalanan 2 sanık, 5 yıl 10'ar ay hapis cezasına mahkum oldu.

İlkadım ilçesinde bir otomobilde bin 4 adet sahte 100 dolarlık banknotla yakalanan 2 sanık, 5 yıl 10'ar ay hapis ve 2 biner lira adli para cezasına mahkum oldu.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 15 Mayıs'ta Lise Caddesi'nde içerisinde bulundukları otomobilde bin 4 adet sahte 100 dolarlık banknotla yakalanan tutuklu sanıklar Mustafa B. ve Özkan B. ile tutuksuz sanık Sezgin K'nın yargılanmasına devam edildi.

Duruşmada, tüm sanıklar ile avukatları hazır bulundu.

Sanıklardan Mustafa B. ile Özkan B, olaydan pişman olduklarını belirttiler. Sezgin K. ise suçsuz olduğunu savundu.

Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Mustafa B. ve Özkan B'yi "tedavüle sürmek amacıyla sahte döviz nakletmek" suçundan 5 yıl 10'ar ay hapis ve 2 biner lira adli para cezasına mahkum etti.

Heyet, Sezgin K'nın ise beraatına hükmetti.

Muhabir: Ercan Dilaver

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Sahte Döviz Nakletme İddiası - Son Dakika


Advertisement