Samsun'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Samsun'daki Trafik Kazası

Samsun\'daki Trafik Kazası

Hayatını Kaybeden Ünye Kaymakamlığı Dernekler Masası Şefi Turan Kocakoç Ordu'da Toprağa Verildi.

12.12.2010 17:02

Samsun'un Kutlukent beldesinde bir otomobilin yol kenarındaki direğe ardından da bir ağaca çarpması sonucu araçta bulunanlardan hayatını kaybeden Ünye Kaymakamlığı Dernekler Masası Şefi Turan Kocakoç Ordu'da toprağa verildi.

Bir yakınını İzmir'e uğurlamak üzere Samsun'dan Çarşamba Havaalanı'na giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Turan Kocakoç için Ünye Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Törene Kaymakam Osman Günaydın, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Dermut, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Müftüsü Mustafa Bilgiç ile Kocakoç'un ailesi, ve yakınları katıldı.

Buradaki törenin ardından Kocakoç'un cenazesi Merkez Büyük Cami'ye götürüldü. Kılınan namaz sonrası Kocakoç'un cenazesi, ilçe mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Samsun Kutlukent Beldesi Kerimbey yöresinde Samsun'dan Ordu yönüne giden Sinan Bahadır'ın (29) kullandığı 55 AV 859 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce aydınlatma direğine daha sonra da bir ağaca çarpmıştı. Kazada Turan Kocakoç ve İsa Güllü hayatını kaybetmiş, sürücü ile otomobilde bulunan Mustafa Gümüş (24) ve Ziya Kaymak (39) ağır yaralanmıştı.

(ŞG-İSM-NÖZ) - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement