Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri Sungurlu'da - Son Dakika
Yerel

Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri Sungurlu'da

Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri Sungurlu\'da

Çorum’un Sungurlu ilçesine yapılması planlanan kavşak, üst geçit, alt geçit ve birçok düzenleme için Samsun’dan görevlendirilen ekipler ilçeye geldi.

11.12.2013 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesine yapılması planlanan kavşak, üst geçit, alt geçit ve birçok düzenleme için Samsun'dan görevlendirilen ekipler ilçeye geldi.

Sungurlu Belediye Başkanlığınca talep edilen 3 adet kavşak düzenlemesi, 1 adet üst geçit, köprülü kavşak, 1 adet dalma-çıkma kavşağı, 3 adet menfezin uzatılması, alt ve üst geçitlerde düzenlemeler, yol genişletme ve refüjlerle ilgili çalışmaların yapılması için gerekli girişimlerin gerçekleştirilmesi ile beraber Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü Baş Mühendisliğinden Fuat Balaban, Sanat yapıları Baş Mühendisliğinden Serdar Yağmur, Proje Baş Mühendisliğinden Kemal Güral Öksüz, Trafik Baş Mühendisliğinden Tayyar Yılmaz, 73. Şube Şefliği Şef Vekili Güngör Çetiner, Bakım Teknik Personeli Şenol Aygün Sungurlu' ya gelerek Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ve Belediye Personeli ile birlikte çalışmaların yapılması planlanan alanlarda incelemelerde bulundu.

Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilği veren Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "Coğrafi konum itibari ile Ankara-Samsun arasında önemli bir noktaya sahip olan ilçemizde günümüz şartlarına ayak uydurmak, trafik akışı esnasında hem yayalarımıza hem de güzergahı kullanan araç sahiplerine kolaylık sağlaması amacı ile Karayolları Bölge Müdürlüğümüzden taleplerimiz oldu. Karayolları Bölge Müdürlüğünden Yetkili Arkadaşlarımız ilçemize gelip incelemelerde bulundular. İnşallah en kısa sürede yapımına başlayacağımız kavşak, köprü, menfez uzatmaları, yol genişletme çalışmalarımızı tamamlayarak anayol üzerindeki trafik akışını rahatlatacağız" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri Sungurlu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement