Samsunlu Şehit Gökhan Bayram İçin Eller Semaya Kalktı - Son Dakika
Yerel

Samsunlu Şehit Gökhan Bayram İçin Eller Semaya Kalktı

Samsunlu Şehit Gökhan Bayram İçin Eller Semaya Kalktı

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından her akşam bir camide düzenlenen iftar programında, Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram ve tüm şehitler için dua edildi.

01.06.2017 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından her akşam bir camide düzenlenen iftar programında, Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram ve tüm şehitler için dua edildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram ve tüm şehitler için Samsun'da Kur'an-ı Kerim okunup, dualar edildi.

İlkadım Belediyesi tarafından Zeytinlik Camisi'nde düzenlenen teravih programında 1998 yılı Dünya Kur'an Okuma Birincisi Süleymaniye Camisi İmam Hatibi Ekrem Nalbant ve Eyüp Sultan Camisi Müezzin Kayyımı Hasan Tok Kur'an ziyafeti verdi. İftar sonrası gerçekleşen Kur'an Ziyafeti programında dini sohbetler, kaside ve ilahiler de okundu.

"Emellerine asla ulaşamayacaklar"

Samsun'a düşen şehit ateşi ile büyük üzüntü yaşadıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yüreğimiz her geçen gün yenilenen şehit haberleri ile yüreklerimiz parçalanmakta ve yanmaktadır. Bu gece Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram ile vatanın savunulmasında, canını, malını, hayatını gözlerini kırpmadan feda eden tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okuyarak dualarda bulunduk. Büyük Türkiye'nin büyümesini engellemek için kandırılarak eline silah verilen hainlerin bu çabası boşa çıkacaktır. Bugünkü şehidimiz gibi binlerce vatan evladımız ve bizler bu hainlere asla fırsat vermeyeceğiz. Şehit olarak en yüksek mertebeye ulaşan Gökhan Bayram kardeşimize ve kutsal vatan topraklarımız uğruna şehit polis ve askerlerimizin ailelerine Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsunlu Şehit Gökhan Bayram İçin Eller Semaya Kalktı - Son Dakika


Advertisement