Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz: "Amacımız Ligde Kalma Adına Son Ana Kadar Elimizden Geleni Yapmak" - Son Dakika
Yerel

Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz: "Amacımız Ligde Kalma Adına Son Ana Kadar Elimizden Geleni Yapmak"

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, amaçlarının ligde kalma adına son ana kadar ellerinden geleni yapmak olduğunu söyledi.

26.03.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, amaçlarının ligde kalma adına son ana kadar ellerinden geleni yapmak olduğunu söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de kalma şanslarının matematiksel olarak devam ettiğini belirtti.

Dün sahalarında Mersin İdmanyurdu karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Yılmaz, "Kulüp olarak mücadelemize devam ediyoruz. Amacımız ligde kalma adına son ana kadar elimizden geleni yapmak. Ligde kalan son iki maçımızda başarılı bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu hafta sonu Beşiktaş ile deplasmanda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Yılmaz, "Kazanma azmimiz devam ediyor. Beşiktaş maçında tek hedefimiz galibiyet. Bu konuda oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Ligde kalan son iki maçımızı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yılmaz, kırmızı-beyazlı taraftarı sağduyulu olmaya davet ederek,

"Samsunspor olarak zor günler geçiriyoruz. Taraftarımız bize destek versin ve sağduyulu olsunlar. Taraftarlarımızdan Samsunspor'a yakışan bir şekilde takımlarına destek vermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz: 'Amacımız Ligde Kalma Adına Son Ana Kadar Elimizden Geleni Yapmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement