Sanayi Esnafı Çevreyolunun Tamamlanmasını İstiyor - Son Dakika
Yerel

Sanayi Esnafı Çevreyolunun Tamamlanmasını İstiyor

Sanayi Esnafı Çevreyolunun Tamamlanmasını İstiyor

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan'ı ziyaret ederek, esnaf sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede Arslan, çevreyolu çalışmalarının biran önce tamamlanmasını ve yolun trafiğe açılmasını istediklerini dile getirdi.

11.11.2013 12:12

Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve varsa esnafın sorunlarını dinleyip basın yoluyla kamuoyuna ve yetkililere iletmek maksadıyla Evren Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Arslan'ı ziyaret ettiklerini belirten Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, "Urfa zor şehir. İnsanlarımız da kolay anlaşılır değillerdir. Yerel seçimlerin yaklaştığı ve geneli genç yaşta çok sayıda insanımızın adaylıklarını açıkladıkları bu dönemde, özellikle büyük şehir olan ilimize hangi düzeyde insanımızın hizmet edebileceği, mevcut adaylar içersinde bu işi yapabileceklerin kimler olabileceği ve onların da neler yapması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Şanlıurfa'mızın ve insanlarımızın yararına olacak kendi fikirlerimizi belirttik. Evren Sanayi Sitesinin sorunları yada daha iyi gelişmesi konusunda neler yapılabileceğini konuştuk. Bu arada ziyaretimiz sırasında orda bulunan Oduncular Odası Başkanı Hadi Öge, Marangozlar Odası Başkanı Mehmet Karakeçili'nin de fikirlerini aldık, memnun olduk" dedi.

ÇEVREYOLU BİR AN EVVEL TAMAMLANMALI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ise, "Zaman zaman bizleri ziyaret edip hal hatır soran ve sorunlarımızın çözümü noktasında bizlere destek olmaya gayret eden gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Evren Sanayi Sitemizin gelişmesi çevre yolunun bir an evvel tamamlanarak, sanayi sitemize giriş çıkışlarının kolay hale gelmesiyle olacaktır. İnşaallah bir an evvel o da gerçekleşir. Yerel seçimlerde elimizden geleni yapacağız ancak büyükşehir olan ilimizi en iyi şekilde yönetebilecek bir aday çıkması lazım. Bu arada mevcut adaylarımızı da tanımaya çalışacağız ve ona göre davranacağız" diye konuştu.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sanayi Esnafı Çevreyolunun Tamamlanmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement