Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi İhaleye Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi İhaleye Çıkıyor

Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi İhaleye Çıkıyor

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi Projesi’nde mutlu sona yaklaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

25.05.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi Projesi'nde mutlu sona yaklaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Borsa olarak azimli olduklarını ve bu işi başaracaklarını kaydeden Başkan İşeri, "Uzun bir uğraşının sonunda inşallah mutlu sona yaklaşıyoruz. Tabi bu aşamaya kolayına gelinmedi. Çok zorluklarla karşılaştık. Borsanın yeni olması, böyle büyük bir projenin altına girmesi, bunlar hep Kastamonu için yapılmış fedakarlıklar. İnşallah Kastamonu halkı bunu anlar, bunun kıymetini anlar. Çünkü ahşap Kastamonu'nun geleceği. Dolayısıyla ahşaba dayalı bir yatırım her zaman Kastamonu için büyük kıymet ifade eden bir yatırım. Biz de böyle bir projeyi seçmiş olduk, böyle bir projenin içine girdik" diye konuştu.

Bu yolda bazı zorluklarla karşılaştıklarını, yeni borsa ve maddi bakımdan zayıf olmalarının kendilerini çok zorladığını ifade eden Başkan İşeri, "Ancak azimliyiz, elimizden ne gelirse bu işi başaracağız. Çünkü biz ekip olarak buna inandık. Bütün meclisimiz olarak, aynen futbolcuların yaptığı gibi el ele verip sözünü verdik bu işi başaracağız diye. Sağ olsunlar arkadaşlarım aynı özveriyi bugün de devam ettiriyorlar. Zaten kadromuzda çok değişiklik olmadı, yeni ilaveler var. Dolayısıyla Meclise yeni aldığımız arkadaşlarımız da bize çok hızlı uyum sağladılar. Onlarda çok iştahlılar. Bu ekibimizle inşallah bu işin başına çıkacağız. Kastamonu'ya bu tesisi, bu yatırımı kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu.

İşeri, projenin yapım ihalesinin 23 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 14.00 olarak açıklandığını belirterek, bu kapsamda yapılacak ihaleye teklif vermeyi düşünen firmaların Kastamonu'daki bir takım incelemesinin olduğunu belirtti. 30 bin metrekarelik saha üzerinde 5 bin metrekarelik kapalı alanda inşa edilecek yapının 12 ay içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirten İşeri, şimdiye kadar Kastamonu'da 10 firmanın incelemede bulunduğunu kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayi Evsaflı Orman Ürünleri Ortak İşleme Entegre Tesisi İhaleye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement