Şanlıurfa'da 5 Bin Kişilik Spor Salonu Hizmete Giriyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa'da 5 Bin Kişilik Spor Salonu Hizmete Giriyor

18.09.2012 17:21

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, 5 bin kişilik spor salonunun yıl sonuna doğru hizmete gireceğini bildirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, 5 bin kişilik spor salonunun yıl sonuna doğru hizmete gireceğini bildirdi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, GAP Arena Stadyumu'nun yanında inşaatı süren 5 bin kişilik spor salonunda yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Söz konusu spor salonunun bölgenin en büyük ve donanımlı salonları arasında yer alacağını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız Faruk Çelik, salonumuzun yıl içerisinde bitirilmesi talimatını verdi. Çalışmalar hızlı bir şekilde çalışmalar yürütülüyor. Yıl içerisinde inşaatın bitirilmesini bekliyoruz. İçerisinde, iki sentetik çim saha, iki tenis kortu, bir koşu parkuru bulunuyor. Bu kompleksin Türkiye'deki ender tesisler arasına gireceğini düşünüyorum. Şu an çok yoğun bir şekilde 2012 sonuna yetiştirilmesi için çalışmalar yapılıyor."

Muhabir: Rauf Maltaş

Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da 5 Bin Kişilik Spor Salonu Hizmete Giriyor - Son Dakika


Advertisement