Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Vali Güvenç'in incelemeleri

13.09.2013 18:11

Vali Celalettin Güvenç, Üçkonak ve Edene köylerinde incelemelerde bulundu.

Valilik bürosundan yapılan açıklamaya göre, Güvenç köylerindeki isale hattının yenilenmesi ve su şebekesi çalışmaları hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'dan bilgi aldı.

Otuz beş kilometrelik isale hattınının 41 köyü ilgilendirdiğini belirten Güvenç, "400 metreküp su taşıyan ana isale hattını kurtarmamız önemliydi. Şimdi yapacağımız iş bu sudan istifade edecek kırk bir köyümüzün köy bağlantıları ve köy içi şebekelerimizin gözden geçirilmesidir. Ama ana isale hattının kurtarılması en önemli işti. Bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün ekip arkadaşlarıma ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum" dedi.

Güvenç, daha sonra Çamlıdere üzerinden Karaali Kaplıcaları'na giden yoldaki çalışmaları da yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı.

- Siverek Belediyesi çalışmaları dergide topladı

Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimi son üç yılda yapılan çalışmaları 90 sayfalık bir dergide topladı.

Genel Yayın Müdürü Abdullah Hakan Lala, yaptığı açıklamada, hazırlanan dergin uzun bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtti.

Dergide daha çok fotoğraflara yer verdiklerini vurgulayan Lala,  "Hazırladığımız dergide  daha çok fotoğrafa yer verdik  istedik ki yazıdan çok fotoğraflar konuşsun bu bağlamda  dergide 400 fotoğraf kullandık. Bu fotoğrafların tamamı basın büromuza aittir" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement