Şanlıurfaspor Zirve Yapmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Zirve Yapmak İstiyor

Şanlıurfaspor Zirve Yapmak İstiyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor, yarın karşılaşacağı Zirve Üniversitesi maçına odaklandı.

05.12.2013 16:41

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa spor, yarın karşılaşacağı Zirve Üniversitesi maçına odaklandı. Grubun en önemli maçına çıkacak olan Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, rakibini yenip liderliğini korumak istiyor.

Gaziantep Zirve Üniversitesi ile Cuma günü saat 15: 00'da Üniversite spor salonunda karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor, maçın hazırlıklarını bitirerek, Gaziantep'e hareket etti.

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Menajeri İbrahim Aybar, Zirve Üniversitesi'ni yenerek liderliklerini pekiştirmek istediklerini belirterek, "Bu maç bizim için çok önemli bir karşılaşma, grupta en güçlü takımlarından birisi eğer bu maçı kazanırsak, gruptan lider olarak çıkacağız ve diğer gruplarda işimiz daha kolay olacak" dedi.

Menajer Aybar, "Gaziantep ekibi üniversite takımı olduğu için öğrencilerden oluşan seyirci potansiyelini kullanacak ve bize baskı kuracaklar, normalde tüm maçlar hafta sonu oynanıyor, ama bu maçı Zirve Üniversitesi Cuma gününe aldı, küçük bir üniversite salonunda oynanacak maçta seyircilerinin desteğini arkalarına almak için bu yola başvurdular" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'un tecrübeli basketbolcusu Fırat Aydemir ise maça çok iyi hazırlandıklarını ve maçı kazanacak güce sahip olduklarını belirtti.

Aydemir, maçın kazanılması halinde Şanlıurfaspor Basketbol Takımı'nın grubu büyük ölçüde lider tamamlayacağını ve önünün açılacağını kaydetti.

Turgay Tatlı ise kimseyi gözlerinde büyütmediklerini ve Şanlıurfaspor'un da çok kaliteli isimlerden oluştuğuna dikkat çekerken, maçı kazanarak Şanlıurfa'ya döneceklerini söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Zirve Yapmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement