Şantiye Arazisi Yeşil Alan Olacak - Son Dakika
Yerel

Şantiye Arazisi Yeşil Alan Olacak

Şantiye Arazisi Yeşil Alan Olacak

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa-Aybastı kavşağının bulunduğu ve 6 ilçenin Fatsa'ya kavuştuğu bir noktada bulunan Karayolları Şantiyesi'nin kalkacağını ve arazinin yeşil alan olarak Fatsa'ya kazandırılacağını söyledi.

11.04.2013 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa- Aybastı kavşağının bulunduğu ve 6 ilçenin Fatsa'ya kavuştuğu bir noktada bulunan Karayolları Şantiyesi'nin kalkacağını ve arazinin yeşil alan olarak Fatsa'ya kazandırılacağını söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, NTY ve Yüksel

İnşaat firmalarının alanda işlerinin bittiğini ve bu alanı terk edeceklerini ifade ederek; "Dolayısıyla karayollarının orada büyük bir alanı boşalıyor. Biz de bu noktadaki şantiyenin buradan kaldırılmasını ve buranın yeşil alan olarak düzenlenmesini Karayollarından talep ettik ve iki gün önce de yazımızı resmi olarak Karayolları Bölge Müdürlüğüne ilettik. Tabi Milletvekilimiz Sayın İhsan Şener bey de takip ediyor. Projeyle ilgili görüşmeyi Karayolları Genel Müdürümüzle yaptım. Onlardan da uygun bir görüş aldım. İnşallah şimdi buranın takibini yapacağız. Şantiyeyi buradan kaldırarak diğer alana naklini gerçekleştireceğiz. Burada yol güzergahında ırmak boyunca yeşil alanda düzenlemeler olacağı için buradaki şantiyenin kalkıp buranın da yeşil alana katılması buraya ayrı bir güzellik ve ferahlık katacak" dedi.

Çamaş, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinin Fatsa'ya kavuştuğu bu önemli noktada yeşil alanın şehrin girişine ayrı bir güzellik katacağına dikkat çeken Başkan Anlayan; "Yeşil alanların bol olduğu ve aynı zamanda ırmak düzenlemesiyle birleşecek bir alan hayata geçecek. İnşallah bu karayolları kalkacak ve yerine büyük bir yeşil alan yapacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şantiye Arazisi Yeşil Alan Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement