Santranç Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Santranç Turnuvası Düzenlendi

Santranç Turnuvası Düzenlendi

Torbalı Şehit Teğmen Serdar Genç İlköğretim Okulu'nun bünyesinde bu sene 3.'üncüsü gerçekleşen satranç turnuvası dün yapıldı.

18.05.2012 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Şehit Teğmen Serdar Genç İlköğretim Okulu'nun bünyesinde bu sene 3.'üncüsü gerçekleşen satranç turnuvası dün yapıldı. Okulun bir sınıfında Gerçekleşen turnuvaya 68 öğrenci katıldı. Turnuva 1-2. sınıflar, 3-4. sınıflar ve 5-6-7. sınıflar arasında üç ayrı kategoride yapıldı. Turnuvada hakem olarak aynı okuldan Satranç Kulübü Öğretmenleri Yücel Becek, Ergün Özdemir ve Erdinç Kahraman görev aldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca ilçe bazında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler de yarışmada boy gösterdi.

TURNUVA ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLDU

ÖĞRENCİLERİN ilgiyle takip ettiği turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Öğretmenlerinin gözetiminde gerçekleştirilen maçlara ilgi yüksek olurken, eleme usulü yapılan turnuvayı çok sayıda öğrenci takip etti. Satranç Kulübü Öğretmenlerinden Yücel Becek, satrancın öğrenciler tarafından çok sevildiğini kaydederek, "Her yıl satranç turnuvalarına yoğun bir katılım oluyor. Bu yıl 3.üncüsünü düzenlediğimiz turnuva çok çekişmeli geçti. Dereceye giren ve giremeyen tüm öğrencilerimi kutluyorum" diye konuştu. Turnuvada dereceye giren öğrencilere okul idaresi tarafından çeşitli ödüller verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Santranç Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement