Saray Pazarcılar Derneği 3 Bin Kişiye Aşure Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Saray Pazarcılar Derneği 3 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Saray Pazarcılar Derneği 3 Bin Kişiye Aşure Dağıttı

Tekirdağ’ın Saray ilçesi Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği 3 bin kişiye aşure dağıttı.

29.10.2015 12:00

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği 3 bin kişiye aşure dağıttı.

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği tarafından geleneksel hale getirilen aşure etkinliklerinin dokuzuncusu gerçekleştirildi. Kurulduğu ilk günden bu yana Muharrem Ayı içerisinde aşure günü gerçekleştiren Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği'nin etkinliğine Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bıyık, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu, Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ve Ömer Karadeniz, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafettin Terzi, CHP ve AK Parti İlçe Teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazar alanında gerçekleştirilen etkinlikte İlçe Müftüsü Mehmet Narin'in okuduğu duanın ardından 3 bin kişiye aşure ikram edildi.

Bu yıl 9'uncunsu düzenlenen aşure etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Sunay İmük, ülkenin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu son günlerde aşurenin anlamının büyük olduğunu belirti. Aşure etkinliklerinin bu yıl 9'uncusunu gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı İmük, "Derneğimizin kuruluşundan bu yana aralıksız gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl dokuzuncu senesi. Derneğimizin geleneksel hale getirdiği aşure gününü bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkece birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde aşurenin toplumumuzu birleştirici bir yönü var. Dernek olarak böyle önemli etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saray Pazarcılar Derneği 3 Bin Kişiye Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement