Sarayönü Kaymakamı Yıldız'dan 2011 Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Sarayönü Kaymakamı Yıldız'dan 2011 Değerlendirmesi

Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız, 2011'i değerlendirdi, 2012'inin farklı olacağını bildirdi.

13.01.2012 11:20

Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız, 2011'i değerlendirdi, 2012'inin farklı olacağını bildirdi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, geçen yıl eğitim açısından önemli adımların atıldığını, ilçenin gelişmesi için çözümün sanayileşmede olduğunu ifade etti

Kişisel hesaplaşmaların bir kenara bırakılarak tek yürek olunması gerektiğine dikkati çeken Yıldız, " Geçen yıl ağaçlandırma konusunda çok iyiydik. Herkesin bir ağacı olsun istedim. 19 bin fidanı toprakla buluşturduk. İlçede herkesin bir ağacı olmasını sağlayacağız. Bir ağaç dikilir, iklim ve gelecek değişir" dedi.

2012 yılından büyük beklentileri olduğunu ve hayata geçmesini arzuladığı birçok proje olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"En büyük hedefimiz Sarayönü'ne bir fakülte kazandırmak. Selçuk Üniversitesi'nin göreve başlayan yeni rektörü ile görüşeceğiz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Bir başka önemli konu ise projelendirdiğimiz birçok turizm çalışmasını hayata geçireceğiz. Belediye Başkanımızla birlikte Sarayönü'ne çok güzel bir gençlik merkezi kazandıracağız. Bunun projeleri de hazır. TOKİ'yi yeniden getiriyoruz. Bu yıl da mutlaka bir botanik park yapacağız. Meslek edindirmeye yönelik eğitim projelerinin hayata geçirilmesiyle ilçe ekonomisine katkı sağlanacak."

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarayönü Kaymakamı Yıldız'dan 2011 Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement