Sarıgöl Belediye Başkanı Karcı'dan Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Belediye Başkanı Karcı'dan Veda Yemeği

Sarıgöl Belediye Başkanı Karcı\'dan Veda Yemeği

On yıldır Sarıgöl Belediye Başkanlığı görevini sürdüren CHP'li Ömer Karcı, çalışanları ve eşlerine verdiği veda yemeği ile vedalaştı.

10.01.2014 09:44

On yıldır Sarıgöl Belediye Başkanlığı görevini sürdüren CHP'li Ömer Karcı, çalışanları ve eşlerine verdiği veda yemeği ile vedalaştı.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen veda yemeğine, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, eşi Hacer Karcı, belediye meclis üyeleri, memurlar ve işçilerle eşleri katıldı. 230 kişinin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, on yıl boyunca çevrede örnek bir belediyecilik sergilediklerini belirterek yaptığı konuşmasında " On yıl boyunca sizlerle birlikte Sarıgöl'e hizmet etmekten gurur duydum. Hepimizin amacı ilçemize hizmet etmekti. Bunu başarıyla gerçekleştirdik. Bir belediye başkanı ne kadar başarılı olursa olsun, unutmamak gerekir ki bu tek başına olmuyor, sizlerle birlikte oluyor. Ekiple olmaktadır" dedi. On yıllık belediye başkanlığı sırasında herkese güler yüzlü ve eşit mesafede olduklarını belirten Ömer Karcı "Belediyede uzmanlaşmayı ön plana çıkardık. Tüm birimlerin işlemesine daha başarılı olmasını sağladık. Birlikte on yıl boyunca ilçemize kalıcı eserler bıraktık, bununla gurur duyuyorum. Gelecek olan yeni belediye başkanı arkadaşıma da borçsuz bir belediye devredeceğiz. Sarıgöl Belediyesi on yıl boyunca borcu olmayan belediyeler arasındadır. Kendi imkanlarımızla ilçemize eserler kazandırdık. Görev süresince istemeden personelimin kalbini kırmış olabilirim, sizlerin huzurunda hepsinden özür dilerim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben de hakkımı sizler için helal ediyorum" dedi.

Yemekten sonra belediye çalışanları tarafından hazırlanan plaket Sarıgöl Belediyesi Kültür-Sanat Evi Müdürü Barış Uzgidim tarafından Ömer Karcı'ya verildi. Belediye başkanına ikinci olarak on yıl boyunca yaptığı hizmetleri içeren büyük boy fotoğraf çerçevesi hediye edildi. Hizmetleri gösteren video gösterimi sunumu yapıldı. Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde belediye çalışanları sırayla Başkan Ömer Karcı'nın elini sıkarak yeni hayatında başarılar diledi. Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı "Yeni belediye başkan adayımız Yusuf Özkan ile omuz omuza birlikte seçimlerde çalışmamızı devam edeceğim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Belediye Başkanı Karcı'dan Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement