Sarıkamış'ta Yaz Spor Okuluna Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Yaz Spor Okuluna Ziyaret

Sarıkamış\'ta Yaz Spor Okuluna Ziyaret

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz ile Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz spor okulunu ziyaret etti.

23.08.2013 11:03

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz ile Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yaz spor okulunu ziyaret etti.

Sarıkamış Şehir Stadyumunda sportif faaliyetler kapsamında eğitim alan çocukları ziyaret eden Kaymakam Gürbüz ve Başkan Özbilen, çocukların oyunlarına katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Gürbüz ve Özbilen, Yaz Spor Okulu antrenörlerinden verilen eğitim hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Gürbüz, kaymakamlık ve belediye olarak çocukların tatilini, en iyi ve faydalı bir şekilde geçirmeleri için her türlü maddi ve manevi imkanları sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

İlçenin geleneksel yapısında spor kültürünün var olduğuna dikkat çeken Gürbüz, "Sarıkamış'ın geçmişinde çok başarılı sporcular olduğunu biliyoruz. Kayakta, atletizmde, güreşte birçok şampiyon yetiştirmiştir. Gençlerimizin, çocuklarımızın spora olan ilgisi bizleri memnun ediyor. Özellikle gençlerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri için Yaz Spor Okulu büyük bir fırsattır. Tabi sporun kaynaştıran ve yarıştıran yönünü ortaya koyarken, oyun olduğunu unutmamalıyız" şeklinde konuştu.

Gürbüz ve Özbilen, beraberinde getirdiği çikolata ve meyve sularını minik sporculara dağıttıktan sonra, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yaz Spor Okulunda, 5-18 yaş arası yaklaşık 300 öğrenci, haftanın 6 günü futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenisi, tekerlekli kayak ve jimnastik gibi spor dallarında eğitim alıyor. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Yaz Spor Okuluna Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement