Sarıoğlu Akçakoca'da Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sarıoğlu Akçakoca'da Stk'ları Ziyaret Etti

Sarıoğlu Akçakoca\'da Stk\'ları Ziyaret Etti

AK Parti Düzce Milletvekili Aday adayı Esvet Sarıoğlu seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

13.03.2015 17:52

AK Parti Düzce Milletvekili Aday adayı Esvet Sarıoğlu seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarıoğlu Akçakoca Ziraat Odası, Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Akçakoca Sakatlar Derneği, Akçakoca Ticaret Odası, Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Akçakoca Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Sarıoğlu ilk ziyaretini Akçakoca Ziraat Odası'na gerçekleştirdi. Ziraat Odası başkanı Levent Başaran tarafından karşılanan Sarıoğlu, burada Milletvekili seçilmesi durumunda Düzce'de tarımla ilgili konularda gerekli desteği verme sözü verdi. Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran ise çiftçinin ve tarımla uğraşan sektörün sorunlarına sahip çıkacak bir milletvekili görmek istediklerini belirterek, bu noktada Sarıoğlu'ndan seçilmesi durumunda söz istedi. Sarıoğlu ise Düzce'ye hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirterek Ziraat Odası'na da birlikte çalışma çözü verdi.

Sarıoğlu'nun bir sonraki durağı ise Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı oldu. Kooperatif Başkanı Gürol Sarı ve kooperatif üyeleri ile görüşen Sarıoğlu aday adaylığı sürecinde başkan Sarı'dan destek istedi.

Sarıoğlu daha sonra Akçakoca Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli ve dernek üyelerini ziyaret etti. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Sarıoğlu, dernek başkanı Belli'nin her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Sarıoğlu'nun STK ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Oda Başkanı Mehmet Pazvant ve yönetim kurulunca karşılanan Sarıoğlu Akçakoca'nın ve Düzce'nin sorunlarını bildiğini belirterek İnşallah ticaret erbabının taleplerini ve sorunlarını çözmek de bize nasip olur diye konuştu.

Sarıoğlu daha sonra Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören ile Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat'ı ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat, Sarıoğlu'ndan her zaman destek gördüklerini belirterek, İnşallah Milletvekili seçildiği takdirde muhtarlarımızın sorunları ile daha yakından da ilgilenme fırsatı bulur. Biz kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıoğlu Akçakoca'da Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tuğrul durdu: Sayın sarıoğlu destekliyorum allah selamet versin yolun açık olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement