Şarkikaraağaç'ta Yerel Seçim Hazırlığı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şarkikaraağaç'ta Yerel Seçim Hazırlığı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şarkikaraağaç\'ta Yerel Seçim Hazırlığı

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde, kaymakamlık öncülüğünde, 30 Martta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri ile ilgili toplantı düzenlendi.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, kaymakamlık öncülüğünde, 30 Martta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri ile ilgili toplantı düzenlendi.

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş, 30 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Koç, İlçe Jandarma Komutanı Recep Uçar ve siyasi partilerin temsilcileriyle toplantı yaptı. Toplantıda Güvenli, Huzurlu, İsrafın önlenmesi, Çevre ve Görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi için ilçe Başkanları ile ortak kararlar alındı.

Toplantıda, siyasi partilerin, seçim bürosu haricindeki yerlere bayrak ve afiş asmayacağı kararlaştırıldı. - ISPARTA

Kaynak: İHA