Saruhanlı'da 6 Derslikli Ek Okul Binası İhalesi İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'da 6 Derslikli Ek Okul Binası İhalesi İptal Edildi

Saruhanlı\'da 6 Derslikli Ek Okul Binası İhalesi İptal Edildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Gümülceli beldesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okulu'na 6 derslikli ek bina yapılmasına ilişkin düzenlenen ihale, iptal edildi.

16.07.2013 10:20  Güncelleme: 10:23

Manisa'nın Saruhanlı İlçesine bağlı Gümülceli beldesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okulu'na 6 derslikli ek bina yapılmasına ilişkin düzenlenen ihale, iştirakçı firmaların sunduğu teklifin muhammen bedelin üzerinde olması nedeniyle iptal edildi.

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nca düzenlenen ihale sonrası yaptığı açıklamada, ihalenin iptal edildiğini duyurdu. İhale için Kaymakamlık toplantı salonunda Birlik Encümen üyeleri ve katılımcı iki firma temsilcisinin bir araya geldiğini ifade eden Otcu, şunları kaydetti:

"İhalede katılımcı firmaların sunduğu teklifin, yaklaşık maliyetin üzerinde olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ihale iptal edildi. Önümüzdeki günlerde yeni bir ihale düzenlenecek."

"Eğitime Yüzde 100 Destek" kampanyası çerçevesinde İl Özel İdaresi'nce yapılacak olan ek binaya Gümülceli Belediyesi de 100 bin lira destek sağlayacak. Yapılacak ihaleden sonra itiraz süresinin sona ermesinin ardından yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ve sözleşmenin ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. Okul binası bu süreçten sonra 5 ay içerisinde tamamlanacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'da 6 Derslikli Ek Okul Binası İhalesi İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement