Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Coşkun Öncel, kentin bazı bölgelerinde 10 saat su kesintisi yapacaklarını açıkladı.
Coşkun Öncel yaptığı açıklamada, Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi Atıksu Arıtma yolu ve SAGİMAT Gıda Sitesi Yolu Kavşağı'nda yapılacak olan içme suyu bağlantı çalışmaları nedeniyle 12 Ocak 2012 Perşembe günü 08.00 ila 18.00 saatleri arasında 10 saat süre ile su kesintisi yapacaklarını belirtti.
Öncel, Dikbıyık ve Çınarlık beldeleri, Tekkeköy Selyeri mevkisi ve Sanayi Mahallesi, Çarşamba Havaalanı ile Çınarlık Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda su kesintisi uygulayacaklarını ifade ederek, vatandaşların mağdur olmamaları için, önlem almaları konusunda uyarıda bulundu. - SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Saski'den 10 Saat Su Kesintisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?