Satso'dan Erenler ve Arifiye Belediyelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Satso'dan Erenler ve Arifiye Belediyelerine Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 28.Meslek Komitesi üyeleri, Arifiye ve Erenler belediyelerini ziyaret etti.

25.01.2012 12:30

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 28. Meslek Komitesi üyeleri, Arifiye ve Erenler belediyelerini ziyaret etti.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu ziyaretinde konuşan SATSO Meclis üyesi Emrullah Terzioğlu, Sakarya'da emlak sektörünün canlanmasının yatırımları canlandıracağına inandıklarını belirterek, düzenli kentleşmeyle düzenli imar alanlarının oluşturulması ve yaşam alanlarıyla sanayi alanlarının ayrılması gerektiğini ifade etti.

SATSO heyeti daha sonra Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret etti. Öztürk, SATSO heyetinin yaptığı ziyaretten memnun kaldığını söyledi. Öztürk, Erenler'in Sakarya'nın hızla değişen ve modernleşen bir bölgesi olduğunu ifade ederek, ilçede yeni yapılanmanın Sakarya ekonomisine ve sosyo-kültürel yaşamına avantaj sağladığını dile getirdi.

Öztürk, Sakarya'nın nüfusunun arttığını ve yeni yerleşim alanları oluşturulmaya başlandığını kaydederek, "2 kat imarla verimli toprakları kaybetmek yerine, uygun imar ve mühendisliklerle 3 katlı binaların yapılabileceğini düşünüyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının da bunu desteklemesi gerek. Gerekiyorsa belediye, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ortak bir çalışma yapmalı" dedi.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Satso'dan Erenler ve Arifiye Belediyelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement