Saü Rektörü Elmas Arifiye Myo'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Saü Rektörü Elmas Arifiye Myo'da İncelemelerde Bulundu

Saü Rektörü Elmas Arifiye Myo\'da İncelemelerde Bulundu

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muzaffer Elmas, Arifiye Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

27.01.2012 14:00

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Arifiye Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde geçici olarak Arifiye İlçe Müdürlüğü tarafından tahsis edilen binada hizmet veren Arifiye Meslek Yüksekokulu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Otomotiv Teknolojileri, Oto Boya-Karoseri, Raylı Sistemler ve Harita Kadastro bölümlerinin bulunduğu Meslek Yüksek Okulunda ve inşaatı devam eden MYO binasında incelemelerde bulunan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Arifiye MYO Müdürü Doç Dr. Halil İbrahim Aydınlı'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Elmas'ı ziyaretinde ev sahibi sıfatı ile Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin Albayrak, Dernek Başkanı Osman Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları, çeşitli kurumların yöneticileri karşıladı.

Rektör Elmas Arifiye Meslek Yüksek Okulunun çalışmalarına hızla başlandığını belirterek "Çok kısa zaman içerisinde kurulan meslek yüksek okulu için bu gün yeni binanın inşaat çalışmaları ile devam etmesi bizleri oldukça memnun etmiştir. Bu çalışmalarda emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Arifiye Meslek Yüksek Okulu aynı zamanda burada hizmet veren sanayi kuruluşlarının da destekçisi olacaktır" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'nun koordinesinde ilçenin önde gelen sanayici, bürokrat, esnaf ve eğitimcilerinin katılımı ile Arifiye Meslek Yüksek Okulu Kurma ve Geliştirme Derneği kurulmuş ve yeni eğitim binası için, Yaşam Evleri ile Meslek Yüksek Okulu arasında kalan alanda ilk kepçe geçtiğimiz günlerde vurularak binanın temel inşaatına başlanmıştı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saü Rektörü Elmas Arifiye Myo'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement