"Seçmenin Yüzde 17'sini Üye Yaptık" - Son Dakika
Yerel

"Seçmenin Yüzde 17'sini Üye Yaptık"

"Seçmenin Yüzde 17\'sini Üye Yaptık"

AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, Sultanhisar seçmeninin yüzde 17'sini AK Parti'ye üye yaptıklarını belirtti.

04.04.2013 11:09  Güncelleme: 11:12

AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, Sultanhisar seçmeninin yüzde 17'sini AK Parti'ye üye yaptıklarını belirtti.

AK Parti Sultanhisar İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ufuk Oruç, İl Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Tikbaş, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Aslan, Gençlik Kolları Başkanvekili Şahin Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Belediye Başkanı Ertegün Ünal'ın Ankara da olduğu için katılamadığı toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmazoğlu hazır bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Ulusal, yaptığı konuşmada, "Sultanhisar seçmeninin

yüzde 17'sini, tüm teşkilatımızla beraber çok yoğun ve gayretli bir şekilde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ulaştık. 2 bin 630 üye sayısına geldik. Çalışmalarımızda tüh hızıyla devam etmekte. Sandık başkanı ve dokuzar kişilik yönetim çalışmasında sandık yönetim Kurulu başkanlarımız tamam olup ana kademe 3 kişilik yönetimlerimiz yüzde yüz

tamamlamış bulunmaktayız. Gençlik kolları yüzde 80, kadın kolları sandık yönetimlerimiz de yüzde 93 oranındadır. Onları da yüzde yüze getirme çalışmasındayız. AK Parti Sultanhisar İlçe teşkilatımız 2014 yerel seçimlerine hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Güçlü bir teşkilat kadrosuyla, bilgi ve tecrübelerimizle hizmet etme aşkıyla seçimlere hazırlanacağız" dedi.

İki hafta önce Kuşadası'nda yapılan teşkilat içi eğitim toplantısı hakkında bilgiler veren

AK Parti İlçe Başkanı Ulusal, toplantıda Genel merkez görevlilerinden aldığı bilgileri

teşkilata aktarıldıktan sonra toplantı karşılıklı istişare halinde devam etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Seçmenin Yüzde 17'sini Üye Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement