Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kan Bağış Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kan Bağış Kampanyası

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi\'nde Kan Bağış Kampanyası

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kızılay tarafından düzenlenen kampanyada öğretmenler ile veliler kan bağışında bulundu.

04.03.2015 12:56

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kızılay tarafından düzenlenen kampanyada öğretmenler ile veliler kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Malatya Şubesi, Kızılay Kan Bağış Merkezi ve Malatya Battalgazi Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü işbirliği ile 'Kan Bağışı Destek Kampanyası' düzenlendi. Okulda bulunan personel ve öğrenciler arasında kampanyaya destek olan gönüllü bağışçılar kan bağışında bulunurken öğrencilere, öğretmenlere ve velilere kan bağışı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın ve yönetim kurulu üyelerinden Dr. Deniz Akdeniz Topçu'nun da katıldığı organizasyonda, okulda yönetici olarak görev yapan Murat Sarıbaş, Kızılay Gönüllüsü ve Muhasebe Yetkilisi Gülten Demirkol Özen ve Eğitimci Gülfer Çakar da kampanyaya destek sundu.

Türk Kızılayı Kan Bağışcısı Kazanım Uzmanı Faruk Yılmaz ile Kızılay Gönüllüsü Esra Erduran Onurel'in çalışmalarıyla okuldaki bilinç artırılarak kan bağışı kampanyasına katılımcı sayısının beklenilen hedefin üzerine çıkartıldığı belirtilirken, Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, bağışta bulunan herkese teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Kan Bağış Kampanyası - Son Dakika


Advertisement