Şehit ve Gazi Çocukları İçin "Kültür Gezisi" Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şehit ve Gazi Çocukları İçin "Kültür Gezisi" Düzenlendi

Şehit ve Gazi Çocukları İçin "Kültür Gezisi" Düzenlendi
13.08.2014 18:48  Güncelleme: 09:13

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından düzenlenen ''Kültür Gezisi'' kapsamında şehit ve gazi çocuklarının, Afyonkarahisar'a geleceği bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı tarafından düzenlenen "Kültür Gezisi" kapsamında şehit ve gazi çocuklarının, Afyonkarahisar'a geleceği bildirildi.

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehit ve gazi çocuklarının, 14 Ağustos'ta, Afyonkarahisar'da Şuhut Atatürk Evi'ni, Zafer Yolu'nu, Kocatepe'yi, Başkomutanlık Milli Parkını, şehitlikleri, Afyon Arkeoloji Müzesi, İmaret Camisini ve Zafer Müzesini gezeceği ifade edildi.

Ayrıca Zafertepe ve Şehit Sancaktar anıtlarının ziyaret edileceği vurgulandı.

Öğrenciler arasında sosyal ilişkilerin ve dayanışmanın artırılması, tarih bilincinin geliştirilmesi hedeflenen gezide, Türkiye'nin doğal güzelliklerini gösterilerek yurt sevgisinin pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Çocukları İçin 'Kültür Gezisi' Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement