Şehitkamil, Binlerce Çocuğu Sporla Tanıştırıyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil, Binlerce Çocuğu Sporla Tanıştırıyor

Şehitkamil, Binlerce Çocuğu Sporla Tanıştırıyor

Şehitkamil Belediyesi, yaz ve kış spor okullarında her yıl binlerce çocuğu spor ile tanıştırmaya devam ediyor.

09.12.2015 14:34

Şehitkamil Belediyesi, yaz ve kış spor okullarında her yıl binlerce çocuğu spor ile tanıştırmaya devam ediyor. 7 farklı branşta eğitimlerin verildiği spor okulları ile binlerce sporcu öğrenci, sağlıklı bir yaşamın başlangıcını yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Belediye Spor Kulübü işbirliğiyle organize edilen yaz ve kış spor okullarında eğitimler yıl boyu aralıksız olarak devam ediyor. Çocuk ve genç yaştaki sporcu öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği spor okullarında, sportif eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirildiği birbirinden modern tesislerde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. 7 farklı branşta eğitim verilen Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları'na kayıt yaptırmak için müracaat eden aileler, eğitim verilen tesisler ve eğitim kadrosunu gördükten sonra çocuklarını gönül rahatlığı ile daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için spor okullarına gönderdiklerini ifade etti. Ulaşım ve malzeme imkanları ile sporcu öğrencilerin daha rahat şartlarda spor yapabilmelerine imkan sağlayan Şehitkamil Belediyesi'nde yaşanan sporcu patlaması, Gaziantep ve Türk sporuna da büyük katkı sağlıyor.

BAZI BRANŞLARINA YOĞUN İLGİ

Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları'nda en çok ilgi gören branşların başında futbol ve basketbol geliyor. Futbol branşında eğitimler, Şehitkamil İlçe Stadyumu, Gazikent Semt Sahası ve Futbol Akademisi Tesisi ile Selahattin Eyyubi Semt Sahası'nda gerçekleştiriliyor. Basketbol branşı eğitimleri ise şehirde adeta sporun merkez adreslerinden biri haline gelen Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde veriliyor. Alanlarında uzman, profesyonel eğitim kadrosunun görev yaptığı Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları'nda, hem çocuklarla hem de aileleri ile yakından ilgileniliyor. Eğitim faaliyetlerinin yıl boyu devam ettiği spor okullarında eğitim aldıkları branşlara yatkın ve yetenekli olan sporcular, eğitmenlerce özel olarak ilgilenilerek yetiştirilmesi için büyük gayret gösteriliyor ve bu sporcu adayları yeşil- siyahlı kulüp bünyesindeki yarışmacı takımlarda forma giyme fırsatı elde ediyor.

ÖVGÜ YAĞIYOR

Şehitkamil Belediyesi Spor Okulları'nda sportif eğitim gören çocukların aileleri, Şehitkamil Belediyespor Kulübü ve Şehitkamil Belediyesi'ne teşekkür ediyor. Çocuklarını yaz ve kış dönemlerinde spor okullarına kayıt yaptıran aileler, Şehitkamil Belediye Spor Okulları'nda çocuklarının ve kendilerinin gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti. Aileler, ayrıca çocuklarının sporu ve eğitim kadrosunu çok sevdiğini, bu nedenle de ilerleyen döneminde de eğitimlere sürekli olarak devam etmek istediklerini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil, Binlerce Çocuğu Sporla Tanıştırıyor - Son Dakika


Advertisement