Şehrin Gençlik Noktasında Sahur Sevinci - Son Dakika
Yerel

Şehrin Gençlik Noktasında Sahur Sevinci

Şehrin Gençlik Noktasında Sahur Sevinci

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim ve 19 Mayıs Gençlik Merkezlerinden faydalanan çok sayıda genç, bir araya gelerek birlikte sahur yapmanın sevincini yaşadı.

19.06.2017 16:15

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim ve 19 Mayıs Gençlik Merkezlerinden faydalanan çok sayıda genç, bir araya gelerek birlikte sahur yapmanın sevincini yaşadı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen sahur programına yaklaşık 200 genç katılırken, birlik ve beraberlik ruhunun gelişmesi adına düzenlenen etkinlikte hep birlikte sofraya oturuldu. Sahur etkinliğinde ayrıca, Ramazan aylarının simgesi olan Karagöz ve Hacivat gösterisi de gerçekleşti. Depo Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan gösteri, gençlerin beğenisini topladı.

Etkinlik hep birlikte sahur yapılması ile sona ererken, gençler Tepebaşı Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, #Şehringençliknoktası hashtag'i ile gençler ile sosyal medya üzerinden bir araya geliyor. Ayrıca Facebook, Twitter, Instagram üzerinden de gençler, "@esktgm" hesabını takip edilebilir. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehrin Gençlik Noktasında Sahur Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement