Şemdinli Kaymakamı Erdem'den Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Şemdinli Kaymakamı Erdem'den Köy Ziyaretleri

Şemdinli Kaymakamı Erdem\'den Köy Ziyaretleri

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem, beraberindeki heyetle birlikte Altınsu köyünü ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

23.02.2013 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem, beraberindeki heyetle birlikte Altınsu köyünü ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

Kaymakam Erdem, beraberinde Şemdinli Cumhuriyet Savcısı Muhammet Said Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Akın Güneri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Akdeniz, İlçe Özel İdare Müdürü Faik Akbaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mahmut Atay, İlçe Nüfus Müdür Vekili Kasım Fırat, İlçe Müftü Vekili Yusuf Yanıç, Şemdinli Devlet Hastahanesi Müdürü Sefer Akdeniz, Vedaş Şefi Hikmet Aydemir ve Köy Hizmetleri Şefi Necati İlçin eşliğinde Altınsu köyünü ziyaret etti. Köy girişinde Muhtar Hacı Kılıç ve vatandaşlar tarafından karşılanan heyet üyeleri köyü gezdi. Kaymakam Erdem, Muhtar Kılıç'dan köyün eksikleri ve sıkıntılarını dinledi. Özellikle yolların durumuna dikkat çeken Kaymakam Erdem, acilen düzgün bir yola ve bir takım noktalarda köprülere ihtiyacı olduğunu belirterek en kısa sürede çalışmaların başlayacağı bilgisini verdi. İncelemelerin ardından Muhtar Hacı Kılıç'ın davetlisi olarak ağırlanan heyet üyeleri, incelemeleri tamamladıktan sonra köyden ayrıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şemdinli Kaymakamı Erdem'den Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement