Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, bu haftaki konser programında orkestra şefi Işın Metin yönetiminde sahne aldı. Konserlere saksafon sanatçısı Atilla Şentin konuk solist olarak katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konsere orkestra, Ravel'in "Ölü Bir Prenses için Pavane" ve Faure'nin "Pavane" adlı eserleriyle başladı. Daha sonra sahne alan saksafon santçısı Atilla Şentin Kapustin'in alto saksafon ve orkestra için yazdığı konçertoyu seslendirdi.
Senfoni Orkestrası konserin ikinci bölümünde ise Dvorak'ın "Yeni Dünya'dan" adlı eserini dinleyicilere sundu. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Senfoni Orkestrası'nda Saksofon Ezgileri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.