Şerzan Kurt'un Ailesinden Adalet Çağrısı! - Son Dakika
Yerel

Şerzan Kurt'un Ailesinden Adalet Çağrısı!

Şerzan Kurt\'un Ailesinden Adalet Çağrısı!

Muğlada Polis kurşunu ile yaşamını yitiren Şerzan Kurt'un yarın Eskişehir'de görülecek duruşma öncesi Baba ve anne Kurt'dan destek çağrısı geldi.

23.12.2014 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğlada Polis kurşunu ile yaşamını yitiren Şerzan Kurt'un yarın Eskişehir'de görülecek duruşma öncesi Baba ve anne Kurt'dan destek çağrısı geldi.

Baba Ömer Kurt tarafından yapılan açıklamada "Oğlumuz Şerzan Kurt, Muğla Üniversitesi öğrencisiyken 12 Mayıs 2010 tarihinde Polis tarafından yargısız infaz edildi. Tanıklar, kanıt ve kamera görüntüleri polisin Şerzan'ı hedef seçerek vurduğu tespit etmesine rağmen, Katil polisi az ceza ile serbest bıraktı.

İki duruşma yapıldığı halde, Mahkemenin bir karar vermemesi, mahkeme sürecinin uzatmaktadır. Çocuklarımızın katledilmemesi, katillerin Hak ettiği cezayı alması için İnadına davalarımıza sahip çıkmalıyız. Katillerin cezasız kalamaması için başta halkımız, insan Hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri, gençlerimizi, aydınları, yazarları ve bu durumdan rahatsız olan herkesimi yarın saat 11.00'de Eskişehir 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek Şerzan Kurt Dava duruşmasında sesimize ses vermenizi bekliyoruz"şeklinde konuştular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şerzan Kurt'un Ailesinden Adalet Çağrısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement