Sevim Olgun Güral: Kütahya Tembeldir Anlayışından Kurtulmalıyız - Son Dakika
Yerel

Sevim Olgun Güral: Kütahya Tembeldir Anlayışından Kurtulmalıyız

Sevim Olgun Güral: Kütahya Tembeldir Anlayışından Kurtulmalıyız

Kütahya’da düzenlenen ’İş hayatında kadının yeri ve önemi’ konulu söyleşide koşuşan iş kadını Sevim Güral Olgun, "Kütahyalılar çalışmayı sevmez damgasını vurmaktan, Kütahyalılar tembeldir anlayışından kurtulmalıyız" dedi.

06.03.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da düzenlenen 'İş hayatında kadının yeri ve önemi' konulu söyleşide koşuşan iş kadını Sevim Güral Olgun, "Kütahyalılar çalışmayı sevmez damgasını vurmaktan, Kütahyalılar tembeldir anlayışından kurtulmalıyız" dedi.

Böyle bir anlayışın hiç kimseye faydasının olmayacağına işaret eden Güral, tecrübelerini ve iş hayatıyla ilgili birikimlerini KATED üyesi kadın girişimcilerle paylaştı.

Halen Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Güral, burada Kütahya kadınını temsil etmekten onur duyduğunu dile getirdi.

Güral, katıldığı değişik platformlarda kendisinin belirli imkanlara sahip olduğu için, iş dünyasında hazıra konmuş gibi algılandığı yönünde görüşlerle karşılaştığını aktararak, "Hiç kimseye altın tepside imkanlar sunulmuyor! Mücadele ederek, çaba göstererek başarıya ve hedeflerinize ulaşıyorsunuz. Ben Organize Sanayi Bölgesi'nin ilk işkadınıyım. Daha önce Ticaret Sanayi Odası bünyesinde Kadın Girişimciler Kurulu başkanlığı yaptım. Güzel projelere imza attık. İlimiz kadınının daha iyi yerlere gelebilmesi için çaba gösterdik" şeklinde konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sevim Olgun Güral: Kütahya Tembeldir Anlayışından Kurtulmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement