Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, 30 Mart 2014'de yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.
Çat, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın güveni, tercih ve teveccühü doğrultusunda 'Marka Şehir, Seydişehir' oluşturma vizyonuyla çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
Vatandaşların mutlu ve huzurlu olmasını sağlayacak hizmetler sunmayı hedeflediklerini ifade eden Çat, 30 Mart 2014'de yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını bildirdi.
Çat, yeni dönemde de dürüst, çağdaş, şeffaf, katılımcı, yenilikçi, üretken yönetim anlayışla Seydişehir'in sadece bugüne değil, geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. - Konya
Son Dakika › Yerel › Seydişehir Belediye Başkanı Çat, Başkanlığa Yeniden Aday - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?