Seyitgazi Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Şefkat Eli - Son Dakika
Yerel

Seyitgazi Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Şefkat Eli

Seyitgazi Belediyesi\'nden İhtiyaç Sahiplerine Şefkat Eli

Eskişehir’in Seyitgazi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve engelliler için yürüttüğü evde bakım ve temizlik hizmetine devam ediyor.

08.11.2015 10:39

Eskişehir'in Seyitgazi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma muhtaç, yoksul, kimsesiz, yaşlı ve engelliler için yürüttüğü evde bakım ve temizlik hizmetine devam ediyor.

Seyitgazi Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu temizlik ekibi ile yardıma muhtaç vatandaşın evlerinde detaylı ev temizliğini özenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Seyitgazi Belediyesi bünyesinde oluşturulan temizlik ekibi, belirli periyotlarla gittikleri evlerde halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor. Evde bakımı gerçekleştirilen vatandaşların eksikleri de gideriliyor.

Bu hizmetlerden biri de Seyitgazi'de yaşayan bir vatandaşın evine yapıldı. Vatandaşın isteği doğrultusunda başlayan temizlik öncesi vatandaşın evi boyanarak daha sağlıklı hale getirildi. Vatandaş, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetleri ifade ettiler.

Bu arada, hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların Seyitgazi Belediyesi Sosyal Hizmet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçmeleri veya 0 222 6713017 nolu telefonu arayabilecekleri belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyitgazi Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Şefkat Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement