Sgk'dan Naksan'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Sgk'dan Naksan'a Ödül

Sgk\'dan Naksan\'a Ödül

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ödül töreninde en çok prim ödeyen şirketlere plaket verdi.

16.05.2013 12:59

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ödül töreninde en çok prim ödeyen şirketlere plaket verdi.

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Şato Restaurant'ta düzenlenen törende Gaziantep Valisi Erdal Ata, "En çok işçi çalıştıran, eksiksiz prim ödeyen, çalışanlarının haklarının korunması konusunda gösterdikleri titizlik ve çabadan dolayı belirlenen şirketler arasında olan" Naksan Plastik'in plaketini, şirketin İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özocaklı'ya verdi.

Ödül töreni öncesi konuşan Gaziantep Valisi Erdal Ata, kamuoyunun, vatandaşların, sanayicilerin, işadamlarının ilgisini bu yöne çekmek amacı ile bu etkinliklerin düzenlendiğini belirterek, "Her yıl ildeki Sosyal Güvenlik Kurumu'na prim ödeyen 10 kuruluşa burada plaket veriliyor. Son 3 yılda ilimizde sosyal güvenlik kurumuna tabi olanların oranı yüzde 60'ın üzerinde bir artış göstermiş. Ama bunun yeterli olmadığını düşünüyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ne kadar önemli bir kurum olduğunu biliyoruz. Eğer gelecekte, emeklilikte rahat ve huzur içinde yaşamak istiyorsak, o zaman Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabii olmamız lazım" dedi.

Naksan Plastik İnsan Kaynakları Müdürü Levent Özocaklı, "2012 yılında düzenli ve en çok sigorta primi ödeyen ilk 5 firma arasında bulunmaktayız. Ülke sanayisinin kalkınmasında büyük rol sahibi olan Naksan Holding, mükellefiyetlerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirme konusunda göstermiş olduğu hassasiyetle ülke ekonomisine her zaman destek olma gayreti içindedir" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk'dan Naksan'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement