Sgk İl Müdürü'nden Kayso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sgk İl Müdürü'nden Kayso'ya Ziyaret

Sgk İl Müdürü\'nden Kayso\'ya Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Kır ve müdür yardımcılarından oluşan heyet 15 Mayıs 2012 tarihinde Kayseri Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

15.05.2012 10:52

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Kır ve müdür yardımcılarından oluşan heyet 15 Mayıs 2012 tarihinde Kayseri Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

SGK il Müdürü Mehmet Kır, beş yıldır rutin olarak 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutladıkları Sosyal Güvenlik Haftası kutlamalarına başladıklarını açıklayarak, "Burada rutin bilgilendirme işlemi değil, daha etkin olarak, ilköğretim okullarına, sivil toplum ve sosyal taraflara ve tüm kamuoyuna yazılı ve görsel basın aracılığı ile tüm etkinliklerimizi duyurmak istiyoruz. Stantlar açarak vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini almak, şikayetlerini almak ve bu konuda anketler düzenleyerek sosyal güvenliğin bilincini tüm kesimlere yerleştirmek istiyoruz." dedi.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Büyüksimitci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sosyal güvenlik haftasının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Sosyal güvenlik bilincinin çok önemli olduğunu belirten Büyüksimitci, "Bu konuda yıl boyunca bilgilendirmeler yapıldığını biliyoruz ama daha yoğun bir şekilde yapılmasının da faydasına inanıyoruz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Başta Avrupa ve dünyaya ayak uydurabilmesi için halkımızda sosyal güvenlik bilincinin oluşması çok büyük önem arz ediyor. Bu konuda Sayın İl Müdürümüzü destekliyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerinde

bulundu.

(SK)

15.05.2012 10: 32: 51

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sgk İl Müdürü'nden Kayso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement