Sıcaktan Bunalan Turistler Sahillere Akın Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sıcaktan Bunalan Turistler Sahillere Akın Etti

Sıcaktan Bunalan Turistler Sahillere Akın Etti
25.06.2013 13:29

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilini geçiren turistler, güneşli havayı görünce sahillere akın etti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilini geçiren turistler, güneşli havayı görünce sahillere akın etti. Bol bol güneşlenip denize giren turistler, su sporları yaparak tatilin tadını çıkardı.

İlçe merkezinden turistik İçmeler beldesine kadar uzanan 12 kilometrelik sahil, sabah saatlerinden itibaren doldu. Bazı turistler, otellerin havuzlarında güneşlenirken bazıları Kemal Elgin Bulvarı Uzunyalı Mevkii'nde denize girdi, bazıları da teknelerle planlı günü birlik deniz turuna katıldı. Vatandaşlar ise Yat Limanı ile sahildeki kafeterya ve parkları doldurdu. Heyecan arayan turistler jetski ve muz gibi su sporları yaptı. Kıyı kesimindeki yürüyüş yolları güneşin tadını çıkartan vatandaş ve turistlerle doldu.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Marmaris'te günün en yüksek hava sıcaklığı 37, Bodrum'da 36, Fethiye'de ise 35 derece ölçüldü. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sıcaktan Bunalan Turistler Sahillere Akın Etti - Son Dakika


Advertisement