
Nevşehir'de hafta sonu etkili olan şiddetli yağışlardan sonra meydana gelen hasar, Nevşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile onarılıyor.
Yağışlar nedeniyle şehir içerisindeki bazı cadde ve sokaklarda kaldırımlar ve asfalt yollar zarar görürken, bazı işyeri ve evlerin zemin katlarını da su bastı. Yağışların ardından zarar gören yerleşim birimlerinde çalışmalara başlayan Nevşehir Belediyesi ekipleri selin yol açtığı hasarın giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu arada Nevşehir Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri de, Nevşehir'de geçen yılın Mayıs ayı toplamında metrekareye 29.6 kg. yağış düşmesine karşın sadece Pazar günü metrekareye düşen yağış miktarının 27.2 kg. olarak gerçekleştiğini açıkladı. Yetkililer, yağışların bu hafta içerisinde de belirli aralıklarla sağanak olarak devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
(MÖZ-MÇ-Y)
28.05.2007 09:34 TSİ
Son Dakika › Yerel › Şiddetli Yağışların Yol Açtığı Hasarlar Belediye Ekipleri Tarafından Onarılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?