Siirt İli Öğretmenler Derneği (SÖDER) tarafından yeni atanan öğretmenlere tanışma yemeği verildi.
SÖDER Başkanı Ekrem Gencer yemekte yaptığı konuşmada, dernek olarak dayanışma ve kaynaşmayı sağlayarak eğitim deki kaliteyi arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde eğitim hizmetlerini sunma olduğunu dile getiren Gencer, Siirt'e yeni atanan öğretmenlere ev sahipliği yaparak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Milli Eğitim Müdürü Dr. Davut Okçu ise çocuklara notlarla değil, gönüllerine girerek eğitim verilmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu çocukların geleceğini şekillendirmek, milli ve manevi değerlerle donatmak lazım. Biz öğretmenler bilgi hamalı değiliz. Onun için hedefe kilitlenmek lazım. Öğrencinin ve velinin kalbine girmek ve bu eserleri ortaya koymaktır. Bundan dolayı yeni öğretmenlerimizin heyecanlarını ve yeteneklerini ortaya koyarak uzun yıllar hizmet etmenin gururunu yaşamalarını istiyoruz. Yeni gelen öğretmenler için Siirt çok iyi bir şanstır ve hizmet için iyi fırsattır" dedi.
Siirt'e 16 yıldır görev yapan öğretmen İdris Toprak Siirt'te uzun yıllar daha hizmet vermeyi düşündüğünü ifade ederek, "Buraya farklı ve kısa süreli bir hizmet için gelmiş olabilirsiniz. Ama eminim ki burada uzun yıllar hizmet edersiniz. Burası çok güzel ve çok seveceğini umuyorum. Siirt gerçekten evliyalar diyarı ve güzellikler şehridir" diye konuştu.
- SİİRT
Son Dakika › Yerel › Siirt'e Yeni Atanan Öğretmenler Yemekte Biraraya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?