Siirt'teki Cinsel İstismar İddiası - Son Dakika
Yerel

Siirt'teki Cinsel İstismar İddiası

Siirt\'teki Cinsel İstismar İddiası

Batman BDP İl Başkan Yardımcısı Çarboğa: "Abdullatif Ç.'yi şiddetle kınıyoruz"

15.07.2013 18:24

Batman BDP İl Başkan Yardımcısı Rahşan Çarboğa, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç.'yi şiddetle kınadıklarını söyledi.

Çarboğa ile Batman Kent Kadın Meclisi, Selis Kadın Danışma Merkezi, Bahar Kültür Merkezi ve Barış Anneleri İnisiyatifi üyeleri, yaşları küçük 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç, ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Abdullatif Ç.'ye partisinin gerekli cezayı verdiğini ve ihraç ettiğini belirten Çarboğa, "Devlet, yine istismar ve tecavüzü yapanı korumuş, serbest bırakmıştır. En çok üzüldüğümüz bu kararı veren hakimin kadın olmasıdır. 6 ay boyunca bu kişi devlet tarafından takip edildiği halde suçun yeni ortaya çıkması da düşündürücüdür. Parti olarak bu konuda taviz vermedik. Abdullatif Ç'yi şiddetle kınıyoruz" diye konuştu. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'teki Cinsel İstismar İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement