Siirt Valisi Aydın'dan Stso'ya Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Siirt Valisi Aydın'dan Stso'ya Tebrik Ziyareti

Siirt Valisi Aydın\'dan Stso\'ya Tebrik Ziyareti

Siirt Valisi Ahmet Aydın, geçen ay yapılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STS) seçimlerinde yeniden başkan seçilen Güven Kuzu'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

28.05.2013 11:50

Siirt Valisi Ahmet Aydın, geçen ay yapılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STS) seçimlerinde yeniden başkan seçilen Güven Kuzu'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

STSO başkanlık makamında yapılan tebrik ziyaretinde Güven Kuzu'nun yeniden güven kazandığını belirten Siirt Valisi Aydın, kendisini kutladığını söyledi. Vali Aydın, " Türkiye'nin çok önemli yatırımcısı Nihat Özdemir'in de Siirt Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Meclis Başkanlığı'na seçilmesi ayrı bir sevinç oluşturdu, temennimiz çalışmaların hızlı bir şekilde kalan yerden devam etmesidir. Bu anlamda kendisini bir kez daha kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren STSO Başkanı Kuzu ise, yeni dönemde önemli bir misyon yürüteceklerini ifade ederek, "Türkiye'nin tanınmış değerli iş adamlarından Nihat Özdemir'in Meclis Başkanlığı'na seçilmesi bizim için ayrı bir önem taşıyor, aynı şekilde meclis üyeliğine de Siirt tarihinde ilk kez bir bayanın seçilmesine vesile olduk. Amacımız yeni dönemde hizmet kalitesini artırmaktır, bu bağlamda ilimizin sorunlarını Siirt'teki platformlarda ve il dışında iyi bir lobicilik yaparak çözmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

STSO Başkan Vekili F. Özgür Çalapkulu, Nedim Kuzu, Meclis Başkan Yardımcısı M. Metin Arıtürk'ün de hazır bulunduğu görüşmede, Vali Aydın ve beraberindekiler daha sonra toplantı salonuna geçerek, KOSGEB'in 30 bin lira hibe ve 70 bin lira sıfır faizli kredi kolaylığı verilen girişimcilik eğitimi hakkında bilgi aldı. Ziyaret, Vali Aydın'ın kursiyerlerle görüşmesiyle son buldu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Valisi Aydın'dan Stso'ya Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement