Siirt Valisi Aydın, Judo Sporcularıyla Birlikte İdmana Katıldı - Son Dakika
Yerel

Siirt Valisi Aydın, Judo Sporcularıyla Birlikte İdmana Katıldı

Siirt Valisi Aydın, Judo Sporcularıyla Birlikte İdmana Katıldı

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Türkiye Judo Federasyonu Gözlem ve Temsilci Kurulu Başkanı Yener Yüksel ve Vali Yardımcısı Mustafa Pala ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren judo takımını ziyaret ederek...

03.05.2013 12:04

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Türkiye Judo Federasyonu Gözlem ve Temsilci Kurulu Başkanı Yener Yüksel ve Vali Yardımcısı Mustafa Pala ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren judo takımını ziyaret ederek sporcularla birlikte idman yaptı.

Vali Aydın ve beraberindekiler, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Hüsam Olgaç ve judo antrenörü Levent Obuz'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aydın, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli spor dallarında, ilimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bir çok milli sporcumuz var. Daha önce de arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kendilerine dershane desteği sağladık. Ayrıca Türkiye Judo Federasyonu tarafından, geçen hafta ilimiz sporcularına gönderilen malzeme yardımlarından dolayı da Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Faruk Uysal teşekkür ederim" dedi.

Vali Aydın, sporcuların daha sağlıklı bir ortamda antrenmanlarını yapmaları amacıyla, spor salonunun tadilatını yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Türkiye Judo Federasyonu Gözlem ve Temsilci Kurulu Başkanı Yener Yüksel ise, temsili judo müsabakalarını yöneterek önemli kurallar hakkında sporculara bilgi verdi. Yüksel, sporculara hedeflerini büyük koymalarını tavsiye ederken, Siirt'te birçok milli judo sporcusunun değişik üniversitelerde öğrenim görmelerinden dolayı da ilgililere teşekkür etti.

Program, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Valisi Aydın, Judo Sporcularıyla Birlikte İdmana Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement