Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Adil Özbekin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu - Son Dakika
Yerel

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Adil Özbekin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Adil Özbekin\'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, baraj gölünde boğularak yaşamını yitiren 6 yaşındaki Adil Özbekin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ailenin acılarını paylaşan Vali Hacıbaktaşoğlu başsağlığı ve sabır diledi. Taziye ziyaretinde okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu mezra sakinleri ile sohbet etti sorun ve taleplerini dinledi.

03.05.2023 11:53

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, geçtiğimiz gün baraj gölünde boğularak yaşamını yitiren 6 yaşındaki Adil Özbek'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ailenin acılarını paylaşan Vali Hacıbaktaşoğlu, başsağlığı ve sabır diledi. Devlet olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Vali Osman Hacıbektaşoğlu, "Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Acılı ailemize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Vefat eden çocuğumuza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Taziye ziyaretinde okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Vali Hacıbektaşoğlu, mezra sakinleri ile sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Adil Özbekin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement