Silifke'de İlköğretim Okuluna Ana Sınıfı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Silifke'de İlköğretim Okuluna Ana Sınıfı Açıldı

Silifke\'de İlköğretim Okuluna Ana Sınıfı Açıldı

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Arkum Beldesi Arkarası Mahallesindeki Arkarası İlköğretim Okulu'na yeni bir ana sınıfı açıldı.100 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda 20 minik öğrenci için ana sınıfı yaptırıldı.

01.05.2012 11:17

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Arkum Beldesi Arkarası Mahallesindeki Arkarası İlköğretim Okulu'na yeni bir ana sınıfı açıldı.100 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda 20 minik öğrenci için ana sınıfı yaptırıldı.

Toplamda 27 bin TL'lik bütçenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından aktarıldığı belirtilen ana sınıfının işçiliğin Arkum Belediyesi üstlendi. Ana sınıfının açılışına Kaymakam Fatih Damatlar, Milli Eğitim Müdürü Musa Aydın, Şube Müdürleri Cemalettin Turan ile Recep Şeker, Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, İlçe Tarım Müdürü Abdullah Süngü, AK Parti Silifke İlçe Başkanı İsmail Köroğlu ile yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri katıldı.

İl Özel İdaresi ve Arkum Belediyesi işbirliğinde yapılan ve şuan 15 öğrencinin eğitim gördüğü anasınıfını gezen Kaymakam Damatlar, "Eğitime destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz güzel bir anasınıfına kavuştu. Bu da bölge halkımızın faydasına olacaktır. Bu sınıfın yapılmasında emeği geçen İl Özel İdaresine ve Arkum Belediyesine çok teşekkür ederim" dedi

Okul müdürü Mustafa Gök, okulda bulunan minik öğrencilerin daha iyi eğitim alması için yapılan bu okulun herkese hayırlı olmasını diledi.

Anasınıfının hayırlı uğurlu olmasını dileklerinde bulunan Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, yapılan sınıfın toplamda 70 metre karelik bir alan içinde olduğunu, öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim alabilmesi için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ve belediye olarak sınıfın bütün işçiliğini üstlendiklerini söyledi.

"Minikler bizim geleceğimizdir" diyen Başkan Durmuşlu, "Beldemizin mahallesinde bulunan Arkarası İlköğretim okulumuzun böyle bir hizmeti alması bizleri çok mutlu etti. Hizmet etmek biz belediyelerin görevi ama bu hizmette bizleri mutlu eden bir yönü daha var. O da geleceğimiz gençlerine yapılan yatırım olmasıdır. Ben hizmetin buraya getirilmesinde emeği geçen herkese belde halkım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke'de İlköğretim Okuluna Ana Sınıfı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement