Silopi Kaymakamı Ali Arıkan Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Silopi Kaymakamı Ali Arıkan Tebrikleri Kabul Etti

Silopi Kaymakamı Ali Arıkan Tebrikleri Kabul Etti

Şırnak Vali Yardımcısı Habur Mülki İdare Amirliği’nden Silopi Kaymakamlığı’na atanan Ali Arıkan tebrikleri kabul etti.

10.02.2015 11:40

Şırnak Vali Yardımcısı Habur Mülki İdare Amirliği'nden Silopi Kaymakamlığı'na atanan Ali Arıkan tebrikleri kabul etti.

Silopi Belediyesi EŞ Başkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir ile Silopi Başverimli Belde Belediye Başkanı Rabia Tekas Kaymakam Arıkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye başkanlarını kapıda karşılayan Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Silopi ilçe merkezi ve Başverimli beldelerinde hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Silopi Belediye Başkanı Emine Esmer ise, "İlçemizde alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. İlçemizin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak için yeni projeler hazırladık. İlçemizin su sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Başverimli Belde Belediye Başkanı Rabia Tekas ise Kaymakam Arıkan'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Silopi ilçe merkezinde bulunan kamu ve kuruluş müdürleri Kaymakam Arıkan'ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Kurumları hakkında Kaymakam Arıkan'a brifing veren müdürleri Kaymakam Arıkan'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, "Hep beraber ilçemizin gelişimine katkı sunmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu.

Silopi Cumhuriyet Başsavcısı Adem Babacan ile beraberinde bulunan hakim ve savcılar, Kaymakam Ali Arıkan'ı makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten Babacan, Kaymakam Arıkan'a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Ali Arıkan, nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Kaymakamı Ali Arıkan Tebrikleri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement