Silopi Kaymakamı Yıldız, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Silopi Kaymakamı Yıldız, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Silopi Kaymakamı Yıldız, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, ilçenin genel sorunları değerlendirmek için muhtarlarla bir araya geldi.

22.02.2012 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, ilçenin genel sorunları değerlendirmek için muhtarlarla bir araya geldi.

Silopi Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya Silopi İlçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Tarandır, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Bektaş, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Fatih Özener, SGK Müdür Vekili Süleyman Aytuğ ve ilçe merkez, belde ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda durum değerlendirmesi yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız muhtarların birer birer sorunlarını dinledi. Silopi'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kaymakam Yıldız, çevre yolu ihalesinin

tamamlandığını belirterek, çalışmaların karayolu bölge ekiplerince yapılacağını ve daha sonra yolun belediye devir edileceğini söyledi. Çevre yolunun tamamlanması ile trafik sorunun ortadan kalkacağını ifade eden Kaymakam Yıldız çevre yolu çalışmasına BOTAŞ noktasından başlanacağını aktardı.

Muhtarların içme suyu sıkıntısına da değinen Kaymakam Yıldız, su sıkıntısı ile ilgili olarak muhtarların belediye ile görüşmesi gerektiğini belirtti. Sağlık ocağı bulunmayan köylere sağlık ocağı yapılacağını dile getiren Kaymakam Bünyamin Yıldız, özel hastanelerin açılması için girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra toplantıda söz alan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdür Vekili Süleyman Aytuğ, vatandaşları gelir testi yapmaları konusunda uyardı. Vatandaşların 29 Şubat 2012 tarihine kadar gelir testi başvurusunda bulunmaları gerektiğini belirten Aytuğ, bu kişilerin başvuruda bulunmamaları halinde gelirleri asgari ücretin 2 katı olarak değerlendirileceği ve 213 lira prim ödeyeceklerini ifade etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Kaymakamı Yıldız, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement