Silvan Anadolu Lisesi'nin Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Silvan Anadolu Lisesi'nin Yıl Sonu Etkinliği

Silvan Anadolu Lisesi\'nin Yıl Sonu Etkinliği

Silvan Malabadi Anadolu Lisesi'nde yıl sonu etkinliği yapıldı.

29.05.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silvan Malabadi Anadolu Lisesi'nde yıl sonu etkinliği yapıldı.

Silvan Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğine Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Seyithan Güzel, Malabadi Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik ve çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Etkinlikte Malabadi Anadolu Lisesinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılındaki sosyal, kültürel, spor ve sanat etkinlikleri sinevizyon ile gösterildi.

Malabadi Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik,  yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

"Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Mezun olan öğrencilerimize de kapımız her zaman açık her türlü sorunlarında yanımıza gelebilirler. Malabadi Anadolu Lisesi olarak normal bir öğrenci ve öğretmen ilişkisinden ziyade bir aile gibiyiz sizlere kapımız her zaman açıktır. Hepinize mutlu bir gelecek diliyorum, yolunuz ve bahtınız açık olsun."

Daha sonra Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Malabadi Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Mevlit okuma yarışmasında dereceye giren Oktay Yetişkin ve Neriman Tayuzak mevlit okudu. Şiir okuma yarışmasında dereyece giren öğrenciler yazdıkları şiirleri okudu. Dereceye giren öğrencilere ve okul idarecilerine Kaymakam Berkan Sönmezay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa ve  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Seyithan Güzel tarafından plaket verildi. Etkinlik Okulun Halk Müziği korosunun seslendirdiği türkülerle sona erdi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silvan Anadolu Lisesi'nin Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement