Simav Ak Partide İlçe Başkanı da Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Simav Ak Partide İlçe Başkanı da Aday Adayı Oldu

Simav Ak Partide İlçe Başkanı da Aday Adayı Oldu

Kütahya'nın Simav ilçesinde yerel seçimlere 4 ay kala siyaset iyice kızıştı.

02.11.2013 10:29

Kütahya'nın Simav ilçesinde yerel seçimlere 4 ay kala siyaset iyice kızıştı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Belediye Başkanlığı için 4 aday adayı ile boy gösterdiği siyaset sahnesinde AK Parti 8 aday adayı ile boy gösterdi.

Aralarında AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcı (47)'nın da yer aldığı 8 kişi bu gün Parti lokalinde düzenlenen sade bir törenle 30 Mart 2013'de yapılacak yerel seçimlerde Simav Belediye Başkanlığı için aday adayı olduklarını açıkladı.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı (47) kendisiyle birlikte Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın (53), Ziraat Mühendisi Ramazan Köybaşı (58), Sarraf Hakan Avkıran (35), Makine Mühendisi Yılmaz Girgin (51), Simav Süt Birliği Başkanı Fatih Salih Okumuş (50), Emekli eğitimci Hüseyin Güner, (60), Simav Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Özkan'ın Simav Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için başvuruda bulunduklarını bildirdi.

8 aday adayı kısa özgeçmişleriyle birlikte parti lokalinde hazır bulunan teşkilat üyeleriyle basın mensuplarına AK Partiyi neden tercih ettiklerini anlattı.

Önümüzdeki günlerde partinin yüksek organları tarafından belirlenecek adaylık sürecine kadar düzenleyecekleri basın ve halk toplantılarıyla Simav için hazırladıkları projeleri açıklayacaklarını dile getiren AK Partili Belediye Başkan aday adayları iktidarın nimetlerini kullanarak Simav'ı hak ettiği çağdaş yere getirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

8 aday adayının tamamı da Simav'ın şu anda hak ettiği yerde olmadığını, bunun da tek çaresinin mevcut hükümetle uyumlu bir belediye başkanının iş başına gelmesiyle çözüme kavuşacağı yönünde görüş bildirdi.

Simav Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yağcı, 1 Aralık 2013 tarihine kadar ilçe başkanlığı görevinin devam ettiğini bildirdi. Yağcı, "Simav Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatı 1 Kasım 2013 tarihi saat 17.00 itibarıyla sona ermiştir. Bundan sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Yarışmacı arkadaşlarımıza gösterdikleri medeni cesaretlerinden dolayı kutluyor ve başarılar temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav Ak Partide İlçe Başkanı da Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement