Şimşek Sokak Asfalta Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Şimşek Sokak Asfalta Kavuştu

Şimşek Sokak Asfalta Kavuştu

Battalgazi ilçesi, Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla çağdaş ve modern bir görünüme kavuşuyor.

12.09.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battalgazi ilçesi, Battalgazi Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla çağdaş ve modern bir görünüme kavuşuyor. Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde devam eden yol yapımı, asfalt, kilittaş ve kaldırım çalışmaları kapsamında İskender Mahallesi Şimşek Sokak'ta asfaltlama çalışması yapıldı.

Battalgazi ilçesinin çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için ilçenin hemen hemen her noktasında çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İskender mahallesi Şimşek Sokak'ta asfaltlama çalışması yaptı. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmalarla, mahalle sakinleri yazın toz ve yağmurlu havalarda ise çamurda kurtarılmış oldu. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kaplan, "Ben İskender mahallesi muhtarı olarak Şimşek Sokak'ta çalışma olduğundan dolayı Battalgazi Belediyesine başkanıma ve personeline teşekkür ederim. Mahalle halkının da duyarlılığından dolayı Allah razı olsun. Onlarda çok katkıda bulundular. İnşallah ilerisi için daha güzel olacak. Başkanımızın bu bize verdiği güzel bir hediyedir. Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptıkları için onlara da teşekkür ederim. Belediye çalışması çok güzel. İnşallah daha da güzel olacak. İlerisi için daha da mükemmel olacak" dedi.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Çelik, yolların asfaltlanmasından dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, "Burada güzel çalışma sonucu güzel bir eser ortaya çıktı. Sebep olan herkese teşekkür ediyorum. Başta sayın başkanım, muhtarımız, siz çalışanı bütün personele ayrı ayrı teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. İnşallah güzel şeyler olur ilerde. Fakat memnunuz çalışmasında belediyemizin. Seviyoruz hepsinden de Allah razı olsun, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hacı Ömer Yiğit ise, "Çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Yol vardı delik deşikti, çamurdan çaylaktan çıkamıyorduk, bir müddet önce geldiler düzlediler, yaptılar, ondan sonrada asfaltımız geldi. Çok gururlandık, inşallah bunların devamı da gelir" dedi.

Mahalle sakinlerinden Ahmet Özçelik'te, "Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Evimizde doğru dürüst oturamıyoruz tozdan, topraktan ama şuan yapılan hizmetlerden memnunuz. Ben buraya 2014 başlarında bu mahalleye taşındım.2014'den beri burası bu şekilde idi. Şuanda çok memnunuz. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şimşek Sokak Asfalta Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement